Handelsbetingelser
Disse handelsbetingelser er gældende for forbruger ved handel med Babywonder.dk (Opdateret d. 01.10.2016)

Generelle oplysninger:

Når du køber på Babywonder.dk, handler du med:

Babywonder.dk

Kontoradresse:

Enebærstien 3

2730 Herlev

CVR. 27670288

Webshoppen er startet op i 2012, og siden overtaget af ny ejer i juli 2015.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at sende os en email: Salg@babywonder.dk (vi svarer inden 24 timer, og ofte indenfor få timer –også i weekenden)

Bemærk venligst, at der ikke kan hentes vare på ovenstående adresse, da det blot er firma/kontor adressen. Hvis man ønsker selv at hente sin vare, kan det lade sig gøre, efter aftale med os, på vores lager adresse i Herfølge:

Lagerkompagniet ApS

Søllerupvej 21

4681 Herfølge

 

Levering/fragt

Vi leverer varerne hurtigt, indenfor 1-3 hverdage. Vi sender vores pakker via GLS. Hos Babywonder.dk koster leveringen med GLS pakkeshop kun 49 kr., og ordrer ved 499 kr. eller derover er leveringen helt gratis. Du kan vælge en pakkeshop eller vælge med omdeling, dvs. til din dør. Hvis du ønsker at få varen leveret til din dør, koster det 69 kr. Ved bestilling inden kl. 14 bestræber vi på at sende varen samme dag. Vi leverer til hele Danmark.

Fortrydelsesret

Det skal være nemt for dig at fortryde dit køb hos os. I henhold til købeloven ved internethandel er der 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hos Babywonder.dk har vi valgt at udvide denne returret til 90 dage. Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved salg@babywonder.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst på denne side. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Når vi har fundet dig i vores system, sender vi dig en returlabel på mail, som du skal printe og klistrer/tape på pakken. Du kan evt. bruge den samme pakke som du har modtaget varen i.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Det er GRATIS for dig at reutrnere. Hos babywonder.dk har vi valgt, at det skal være helt omkostningsfrit for dig at returner en vare, så frem du vælger en GLS pakkeshop. Vælger du en anden metode, står du selv for udgiften.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Lagerkompagniet ApS

Søllerupvej 21

4681 Herfølge

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse til os på salg@babywonder.dk . Varen kan afleveres personligt på ovenstående adresse i Herfølge mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Babywonder.dk yder to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Lagerkompagniet ApS

Søllerupvej 21

4681 Herfølge

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Omkostninger til betalingskort – 0 kr.

Euroline/Epay opkræver et gebyr for brug af betalingskort. Hos Babywonder.dk har vi selv valgt at dække disse omkostninger. Du kan betale med Visa/Dankort, Visa Electron og Master Card. Beløbet hæves først når varen afsendes.

Registrering af personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Udover det, indsamler vi ingen yderligere oplysninger.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Babywonder.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos https://www.babywonder.dk/ er:

Babywonder.dk

Enebærstien 3

2730 Herlev

CVR:27670288

Email: salg@babywonder.dk

De registrerede oplysninger hos Babywonder.dk vil IKKE under nogen omstændigheder blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares sikkert og er krypteret mellem kunde og Babywonder.dk. I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til Eurolines. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra Eurolines. Transaktionen håndteres via powerhosting.dk, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav. Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk. Desuden registreres IP-adressen hvorfra køb foretages.

Som registreret Babywonder.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: salg@babywonder.dk

Priser

Alle priser er inkl. Dansk moms på 25%.

Julegaver

Alle varer som er købt i November og December vil blive betragtet som julegaver, og de vil kunne ombyttes helt frem til 31. Marts. Ja, du læste rigtigt :) - Samme regler og betingelser gælder som fortrydelsesret. Se ovenover.

Klage

Som udgangspunkt opfordrer vi til, at du kontakter os, hvis du er utilfreds med en handel eller vores service. Vi lover at give dig den bedste mulige behandling. Vi bestræber os på at finde en løsning til problemet, som giver dig en tilfredshedsfølelse. Formår vi mod forventning ikke at gøre dig 100 % tilfreds, så er du i din ret til at klage til forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

www.babywonder.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf.44858590,

 


Handelsbetingelserne er senest opdateret 15.01.2016

 

Vores standard fortrydelsesformular kan udfyldes hvis du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Du kan også vælge at skrive en hel almindelig email til: salg@babywonder.dk ,hvor du beskriver de punkter der er beskrevet herunder:

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

Til:

Babywonder.dk

Enebærstien 3

2730 Herlev

CVR:27670288

Email: salg@babywonder.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

______________________________________________________________________________________

 

 

 

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

 

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Indsæt din tekst her...