Lamaze Aktivitets-Blæksprutte

Specialpris 149,00 kr

Pris: 229,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Aktivitets Blæksprutte fra Lamaze er et 8 armet aktivitetslegetøj, der fremmer din babys udvikling. På hvert arm, findes der en unik aktivitet, som vil aktiverer din baby på forskellig vis. Disse arme kan trækkes, klemmes, krammes og udfordres på din babys helt egen måde.


De mange forskellige legemuligheder stimulerer din babys følesans, samt styrker din babys små søde muskler. Lamaze blæksprutten har lækre farver og en fin balance af super bløde og lidt hårde materialer som er udviklet netop til din baby.


9 forskellige aktiviteter der kan opdages!


Lamaze blæksprutte giver din baby en oplevelse med dens mange forskellige muligheder. Blækspruttens glade hoved piver ved trykke på det, ben der knitrer og en søstjerne der sidder klar på den ene arm til, at blive udforsket ved at dreje rundt, og mon ikke at den også laver en sjov lyd. Denne snurrende søstjerne vil hjælpe din baby med at udvikle pincetgrebet.


Blæksprutten er også udstyret med 2 klirkende ringe i forskellige farver, en søhest som hænger, samt et spejl som sidder på et af benene. Med dette stykke aktivitetslegetøj fra Lamaze kan du være helt sikker på, at din baby bliver stimuleret med masser af glæde og latter.


Lamaze Blæksprutte passer til en bebse fra 6 mdr.


Måler ca. 27 cm.