Lamaze Legetæppe Mariehøne

Specialpris 399,00 kr

Pris: 499,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Spændende Lamaze dreje- og legetæppe med mange egenskaber.


Legetæppet er meget velegnet til at træne babyens ryg- og nakkemuskler ved at baby ligger på maven. Anbefalet af fysioterapeuter og sundhedsplejesker.


På dette Lamaze dreje- og legetæppe kan baby dreje rundt og udforske de spændende og sjove havemotiver. Med interessante squeake og knitrelyde som aktiverer baby


Baby kan dreje på en komfortabel måde ved at ligge på maven på en drejesokkel. Babyen kan styrke ryg og nakkemuskler på denne måde. Og bidrager til barnets fremtidige kravleteknik, og er derfor anbefalet af mange fysioterapeuter og sundhedsplejesker 


Legetæppet fra Lamaze kan også anvendes uden drejesoklen (velegnet til baby fra 5-6 mdr.), så baby kan sidde eller ligge direkte på tæppet. Med mange farver og funktioner, herunder spejl, samt pive, knase og knitrelyde. Herudover har tæppet også nogle spændende løse flapper. Stropper for at påsætte andet legetøj for at gøre det ekstra spændende.


På de fleste andre aktivitetstæpper ligger barnet på ryggen, men med drejesoklen undgår man dette. Sædet er polstret og kan dreje 360 grader, enten ved din hjælp eller kan barnet selv dreje rundt ved hjælp af sine arme når det bliver lidt større.


Tæppet er rundt og fylder ca. 80 cm, så har du lidt pladsmangel til gigantiske legetæpper er dette tæppe måske svaret.


Tåler maskinvask.


Vi har også samme legetæppe i pink.