Lamaze Legetæppe Sid op og Leg

Specialpris 699,00 kr

Pris: 799,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Lamaze 2-i-1 Legetæppet vokser med baby fra fødslen. Legetæppet har blandt andet en bøjle med fantastisk legetøj som baby kan på opdagelse med.


Placer baby på maven og regnbue puden vil hjælpe det med at være i en behagelig position - når baby ligger på maven vil det være med til at udvikle ryg og nakke muskler.


Lamaze Legetæppe Sid op og Leg multitæppe er et fantastisk aktivitetstæppe. Man kan løfte den ene halvdel af legetæppet via den justerbare arm, som vil omdanne Lamaze legetæppet til en komfortabel og sikker babysæde eller Skråstol. Disse muligheder vil gør, at baby kan bruge dette tæppe i længere tid. Herudover sparer man pladsen og pengene ved, at man ikke skal investere i en separat babysæde eller skråstol. Og man har også den fordel, at man hurtigt kan skifte legetæppets funktion.


Dette Legetæppe fra Lamaze er let at pakke sammen og gemme væk, samtidigt med at det er let at rengøre. Lamaze legetæppet bidrager til barnets syns og høresans. Synsansen stimuleres ved de klare og høje kontrastfarver, hvor høresansens stimuleres blandt andet ved knitre, squeeke lyde samt musik.


Et rigtigt lækkert Sid op og Leg - Legetæppe fra Lamaze!


Fra 0 mdr+