Hej med dig.

Velkommen til :)

Vi er startet fordi vi elsker babyer! Babyer er vidunderlige, og som forældre kan man ikke bruge nok tid med dem. Babywonder.dk er til, så du kan bruge al den nødvendige tid sammen med din baby!

Vi er en 100% dansk ejet webshop, som har kontoradresse i Storkøbenhavn, og lager i Herfølge.

Vores mål er at give dig og din baby en rigtig god oplevelse til en rimelig pris, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Vi har bygget vores forretnings koncept på nogle værdier, som kommer til gavn for små babyer. Vi mener nemlig at babyer også fortjener noget lækkert sanselegetøj, som fremmer deres motoriske udvikling.

Netop derfor driver vi denne webshop som sælger babylegetøj der udvikler og stimulerer din baby! -Dette værdisæt tvinger os til at finde de bedste produkter på markedet, netop til jer og jeres små søde babyer.

Derudover mener vi, at kundeservice er altafgørende når man i sær driver en webshop, hvor man desværre ikke har mulighed for at se hinanden i øjnene. Netop her, er det utroligt vigtigt for os, at i som kunder kan mærke, at vi er her for jer. Derfor betyder det rigtig meget for os, at vi får noget feedback på vores service, så vi kan blive bedre og bedre. Derfor opfordrer vi jer til ikke at holde tilbage, men at skrive til os når i har noget på hjerte.

Den 18. Januar 2016 blev vi godkendt af den danske ehandelsfond og blev E-MÆRKET. Dette betyder at Babywonder.dk er et sikkert sted at handle og vi bestræber os altid efter at yde vores bedste! Så du kan være hel tryg når du handler hos hos :)

Kort og godt; Vi vil gøre vores bedste for at give dig og din baby en super oplevelse! Hjertelig velkommen hos Babywonder.dk.

 

Babywonder.dk

Kontor adresse:

Enebærstien 3

2730 Herlev

CVR. 27670288

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at sende os en email: salg@babywonder.dk . (Vi svarer inden 24 timer, og ofte indenfor få timer –også i weekenden).

Du kan også skrive til os på Facebook.com/Babywonder.dk.Indsæt din tekst her...