Tiny Love Legetæppe 3 i 1 - Here I Grow

Specialpris 672,00 kr

Pris: 799,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

NYT produkt fra det anerkendte brand Tiny Love:


Tiny Love Legetæppe 3 i 1 - Here I Grow er et fantastisk aktivitetstæppe med lyd og musik, som vokser med baby. Tiny Love er anerkendt mærke og dette nye legetæppe er intet mindre end fantastisk for din baby. Det har et hav af legemuligheder og kan virkelig sætte gang i babys sanser og motorik. 


Med 3 brugsstadier, må man sige at dette legetæppe formår at stimulerer barnet kognitivt. Fordi der er så mange aktivitetsmuligheder opfordrer det baby til at udforske legetæppets verden. 


Stadie 1:


0 mdr + Fra fødsel kan baby ligge på ryggen og kigge op på det søde stimulerende babylegetøj og rangler. Hver rangle har sin egen lyd og funktion. Det vil din baby elske. Styrk babys ryg og nakkemuskulatur ved at vende baby på maven, så baby opfordres til at løfte hovedet for at udforske legetæppets mange muligheder. Bl.a. et stort baby spejl til selvopdagelse. Læg baby på mavepuden med dens bløde teksturer (Tummy Time Pillow) som i vil opfordre baby til at kigge og lege med det hængende babylegetøj. 


Stadie 2:


6 mdr. + Når baby bliver 6 mdr. kan det sidde op og udforske legetæppet som forvandles til et aktivitetscenter med masser aktivitetsmuligheder. Her kan baby lege en sjov batterdrevet boldleg med musikals feedback, som gør at baby får lyst og bliver opfordret til at blive ved med at lege igen. Her stimuleres årsag og virknings forståelsen. Fin motoriken bliver også i hæj grad stimuleret. 


Stadie 3:


10 mdr. + Når baby lære at stå op, kan man hejse legestativet helt op, væk fra legetæppet og lad så baby udforske aktivitetsmulighederne på egen hånd imens baby lære at stå på egne ben og derved øver balancen. Kognitiv stimulering samt fin og grov motorik. Skaber bedre forståelse af legen. 


Dette legetæppe fra Tiny Love også kaldet aktivitetscenter har masser af fordele: • 15 forskellige aktivitetsmuligheder

 • Stort spejl

 • Tiger bold

 • Elektronisk bold spil

 • Fugl rangle

 • Sød Zebra

 • Samt andet babylegetøj

 • Alle med hver deres funktion og lyde


Ranglerne og aktivitetscenteret kan tages af, så baby ikke bliver overstimuleret. Legetæppet kan også bruges uden for meget stimuli, så der ikke er for meget lys og musik.  1. 15 lege muligheder

 2. Stort Spejl

 3. Rangler 

 4. Elektronisk boldspil

 5. Tummy time Pillow 

 6. Kognitiv stimulering samt fin og grov motorik udvikles

 7. Fra 0 mdr. - 18 mdr. +


Alt i alt et rigtig lækkert Tiny Love Legetæppe 3 i 1 - Here I Grow, som lever op til sit navn. Her får du virkelig meget for pengene.