Tiny Love Uro Prinsesse Butterfly

249,00 kr

Lagerstatus: På lager

Tiny Love Uro Prinsesse Butterfly Aktivitetsbøjle. Rigtig sød prinsesse Uro og aktivitetsbøjle med sommerfugl tema. Kan tilpasses på de fleste klapvogne, lifte eller autostole. Uanset hvor du vælger at montere den, vil din baby blive vild glad for at lege med den.


Aktivitetsbøjlen Prinsesse fra Tiny Love er en sikker vinder i bilen eller på klapvognen/barnevognen. Den har mange forskellig slags egenskaber og funktioner, som kan underholde din baby, imens babyen ligger trygt i fx sin autostol.


Rigtig flotte og strålende farver vil gør din baby nysgerrig. Der kommer en masse knitrende lyde når din baby tager fat i de forskellige slags spændende babylegetøj der hænger. Den store glade sommerfugl med små søde øjne og store smiley, vil kigge på din baby, som vil elske det og smile tilbage. Der hænger yderligere en sød lille sommerfugl som smiler, en lille krog som baby kan hive i, samt et spejl der hænger fra bøjlen. 


Derudover er der en gennemsigtig plastik kugle med bitte små farverige kugler som vil ryste og lave lyde når din baby prøver at fange dem.


Denne Prinsesse fantastiske aktivitetsbøjle fra Tiny Love kan bruges allerede fra når din bebse bliver født. 0+.